Baia Mare Online
Imobiliare Auto Pensiuni Restaurante Hoteluri Catalog firme
Sectiuni

ImobiliareImobiliare

AutoAuto

AutoPensiuni

Anunturi DiverseAnunturi Diverse

RestauranteRestaurante

HoteluriHoteluri

Catalog FirmeCatalog Firme

Informatii utileInformatii utile

Carte de telefonCarte de telefon

Autentificare
· Parola uitata?
· Inregistrare
Gazduire DAVA Solutions
Instructor auto Dan Ivaszuk, Baia Mare
AC Helcor sprijina donatorii de sange
Cum puteti adauga un eveniment?
Adaugat pe 24 august 2005.

Navigare:
· Inapoi la lista de articole
· Inapoi la pagina principala

Site-ul nostru a fost gandit sa se prezinte intr-un mod cat mai deschis vizitatorilor si mai ales membrilor sai. De aici si ideea sa le permitem acestora adaugarea de evenimente sau party-uri intr-un mod pe cat se poate de simplu si accesibil. Ne gandim aici la proprietarii de localuri sau obiective orientate spre petrecerea timpului liber sau simpli vizitatori care doresc sa vada evenimentul organizat in barul sau clubul preferat pe paginile site-ului nostru.

Concret, ce trebuie sa faceti pentru a putea adauga un eveniment in baza noastra de date? Un prim pas ar fi inregistrarea ca membru in portalul nostru (daca nu sunteti inca), iar apoi solicitarea printr-un mesaj a statului de "organizator de evenimente" (nu uitati sa precizati numele de utilizator ales la pasul anterior). Acest statut se va traduce prin aparitia unui link in cadrul paginii "Contul meu", care va va permite introducerea detaliilor unui eveniment. Dupa adaugare inregistrarea despre eveniment va avea nevoie doar de aprobarea echipei noastre (acest lucru se va intampla in mai putin de 24 de ore de la adaugare in timpul zilelor lucratoare) si va fi imediat vizibil pe prima pagina a site-ului.

Mentionam ca totul este gratuit, si vom fi mai mult decat bucurosi sa gazduim informatiile despre evenimentele dumneavoastra!

In acelasi mod pentru a adauga un anunt va invitam mai intai sa va inregistrati ca membru in portalul nostru (daca nu sunteti inca), dupa care in cadrul paginii "Contul meu", veti putea adauga propriile anunturi imobiliare, auto sau diverse.

Instalatii sanitare Ventilatie Aer Conditionat
Cabinet stomatologic dr.Ciocan Baia Mare
---
---
Pentru ca reclama ta sa apara mai jos contacteaza-ne folosind pagina de contact

Portalul Judetului Salaj Anunturi Sibiu Agentii Imobiliare Baia Mare Constructori Online